Privacy Policy

Polisi Privasi

Laman web www.infaqrizq.com ini menggunakan system pihak ketiga yang dikendalikan sepenuhnya oleh Pengurusan Pertubuhan Raudhah Rizq. kami komited untuk melindungi privasi dan keselamatan Penderma dan pelawat tapak kami. Kami melakukan ini untuk tujuan keselamatan dan latihan, dan untuk menambah baik perkhidmatan yang kami sediakan kepada anda kerana kami percaya Penderma kami harus berasa termaklum dan diberi kuasa apabila ia berkaitan dengan pengendalian dan penggunaan maklumat peribadi anda oleh kami. Oleh itu, kami menghargai dan menghormati sepenuhnya kepentingan privasi dan keselamatan data di Laman Web ini seperti yang dinyatakan dalam dasar ini.

 

  1. Pengumpulan Maklumat Peribadi Anda

Kami mengumpul maklumat peribadi apabila anda yang memberi sumbangan di laman web kami, menggunakan perkhidmatan dalam talian kami, berinteraksi dengan kami dengan cara lain, seperti melalui akaun media sosial rasmi, meminta maklumat atau bantuan, memberi kami testimoni atau maklum balas lain, komen pada mana-mana siaran media sosial kami atau kemas kini lain. Dengan mendaftar, melanggan atau menggunakan perkhidmatan kami, persetujuan anda terhadap penggunaan data peribadi anda adalah selaras dengan dasar ini.

 

  1. Privasi Anda

Penderma dan pelawat laman web dijemput untuk melawat halaman ini secara berkala, untuk mendapatkan maklumat mengikut undang-undang dan peraturan yang dikemas kini. Kami tidak akan mendedahkan maklumat tentang Penderma kami kepada pihak ketiga kecuali sebahagian daripada menyediakan perkhidmatan kepada anda. mengatur agar produk dihantar kepada anda, menjalankan pemeriksaan kredit dan keselamatan lain dan untuk tujuan penyelidikan dan pemprofilan penderma atau di mana kami mempunyai kebenaran bertulis nyata anda untuk berbuat demikian.

Semua maklumat yang diperlukan untuk membolehkan pembayaran dan transaksi kad kredit diproses (nombor kad kredit/debit, tarikh luput, kod keselamatan) akan dihantar kepada bank berdaftar kami dan pasukan pemantauan penipuan untuk pengesahan melalui protokol yang disulitkan, tanpa sebarang campur tangan pihak ketiga. Maklumat ini tidak akan pernah dilihat atau disimpan untuk sebarang tujuan oleh Pertubuhan Raudhah Rizq. Butiran kad pembayaran yang disimpan hanya akan dikongsi dengan rakan kongsi pembayaran kami dan bukan dengan mana-mana pihak ketiga yang lain dan hanya akan digunakan untuk memproses sumbangan anda, menggunakan sistem rakan kongsi pembayaran kami.

Langkah keselamatan di laman web kami bertujuan untuk membantu mengurangkan risiko capaian atau penyebaran data yang tidak dibenarkan yang boleh menyebabkan sebarang risiko peribadi kepada keselamatan penderma kami. Atas sebab ini, kami mencadangkan bahawa penderma dan pelawat laman web kami hendaklah memastikan bahawa komputer yang mereka gunakan perlu mendapatkan perisian keselamatan yang terkini dan disambungkan ke internet melalui pembekal perkhidmatan yang bereputasi dan dipercayai.

 

  1. Persetujuan Maklumat Peribadi Anda

Maklumat yang kami kumpul dan simpan tentang anda mungkin termasuk nama, alamat e-mel, telefon rumah, nombor telefon mudah alih, alamat rumah, alamat pengebilan kad penghantaran dan pembayaran, butiran kad pembayaran, kriteria carian, sejarah beli-belah, pilihan membeli-belah, saiz, masa apabila anda mengakses tapak dan untuk tempoh berapa lama, URL rujukan anda (tapak asal anda untuk mencapai tapak web kami), ID sel (ini adalah pengecam unik menara telekomunikasi yang digunakan oleh telefon mudah alih anda apabila anda menggunakan berasaskan lokasi kami perkhidmatan pada telefon mudah alih atau tablet anda) dan maklumat lokasi lain (contohnya, ukuran GPS), gambar dan kandungan lain yang anda kongsi dengan kami apabila anda menggunakan perkhidmatan kami, tarikh lahir, butiran kata laluan, jawapan kepada soalan keselamatan dan sebarang maklumat lain yang anda boleh berikan kepada kami.